Acta Carolus Robertus - Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának tudományos közleményei

ksz. szám (2020)

A kötet eredeti címe: Acta Carolus Robertus = Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának tudományos közleményei (különszám)

 

Főszerkesztő:
Bujdosó Zoltán

 

Felelős szerkesztők:
Hágen István
Csernák József
Kovács Gyöngyi

 

ISSN 2062-8269 (Nyomtatott)
ISSN 2498-9312 (Online)

 

A teljes szám elérése az egyetemi repozitóriumban: http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6563/ 

Cikkek

The Relationship between grape and fruit production in Eger and its surroundings Berecz Anita p. 5-9. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.5
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6564/

Following changes of total polyphenol content of Furmint samples during fermentation Bogárdi-Tóth Kitti Irén, Patonay Katalin, Szabó-Hudák Orsolya p. 11-24. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.11
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6565/

The role of fruit production in everyday life in Bükkalja in the 19-20th century Borbély Zoltán p. 25-30. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.25
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6566/

Bud cold-hardiness of some Vitis vinifera L. cultivars during the dormant season of 2018/2019 Bozó Ádám, Zsófi Zsolt p. 31-37. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.31
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6567/

Development of a novel electrochemical method for the detection of invertase enzyme in honey samples Bóka Beáta, Bajzát Judit, Szalontai Helga p. 39-44. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.39
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6568/

Economic spatial modeling of Eger and Miskolc on maps with different GIS methods Czímer Bence, Magyar Balázs, Ruszkai Csaba p. 45-51. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.45
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6569/

A comparative aroma and volatile profile investigation of 2016 and 2017 vintage Bull’s Blood wine samples Keresztes Gabriella, Bogárdi-Tóth Kitti p. 53-59. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.53
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6570/

The regional structure of retail sector in the Northern Hungary Region Koncz Gábor, Kiss Konrád, Nagyné Demeter Dóra p. 61-70. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.61
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6571/

Development of a Bee Feeding Procedure to Support Bee Health Protection Molnár Szabolcs, Juhász Ákos, Szalontai Helga p. 71-77. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.71
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6572/

Fruit production in the settlements of the Eger wine region from the middle of the 19th century to the beginning of the 20th century Rózsa Sándor p. 79-89. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.79
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6573/

The background of local food-based economy development in the Eger wine region Ruszkai Csaba, Németh Mercédesz, Kiss Konrád, Pajtók Ilona p. 91-97. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.91
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6574/

The role of trust in Short Food Supply Chains Szűcs Antónia, Koncz Gábor p. 99-106. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.99
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6575/

Precision canopy management of the grapevine: early defoliation and girdling Tóth Adrienn Mária p. 107-118. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.107
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6576/

The Demographic Characteristics of the historic districts of Eger according to selected indexes Tóth Antal, Patkós Csaba p. 119-126. DOI: 10.33032/acr.2020.spec.119
http://publikacio.uni-eszterhazy.hu/6577/